Εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ – Έκθεση για βιολογικά και φυσικά προϊόντα.

Στις 15 & 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food, η μοναδική έκθεση για φυσικά και βιολογικά προϊόντα για όλη την Σκανδιναβία. Φέτος ο αριθμός των ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην έκθεση θα είναι εξαιρετικά υψηλός, με πάνω από 20 επιβεβαιωμένες ελληνικές συμμετοχές μέχρι τώρα. Για πληροφορίες ή συμμετοχές : 231 2315310 ή στο [email protected] .

  • ΛΑΡΙΣΑ – Φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας Umami.

H TU events διοργανώνει το Umami Festival Thessaly, στο Divano Palace στην Λάρισα στις 18 & 19 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το πρώτο premium φεστιβάλ οίνου και γαστρονομίας, το οποίο προβάλλει τον ελληνικό οίνο και σημαντικούς Έλληνες οινοπαραγωγούς ταυτόχρονα με τα ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας.  Πληροφορίες : www.umamifestival.gr .

  • ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
              Η διεθνής έκθεση εμπορίου Foodex Saudi , για τρόφιμα και ποτά θα πραγματοποιηθεί στις 12 – 15 Νοεμβρίου στη Σαουδική Αραβία. Πληροφορίες : http://www.foodexsaudi.com/en/aboutfoodex .
  • MONAXO           Η διεθνής έκθεση FOOD & LIFE θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2017, στο Μόναχο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210 06419037 & 2310 327733 .