Γυναικεία επιχειρηματικότητα στον κλάδο της αγροδιατροφής

Την  έναρξη του νέου επιταχυντή ιδεών (early-stage idea) Empowering Women Agripreneurs (EWA), με αντικείμενο την ενδυνάμωση γυναικών επιχειρηματιών στον κλάδο της αγροδιατροφής στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας- Τομέας Τροφίμων ΕΙΤ Food και οι  Industry Disruptors – Game Changers, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Future Agro Challenge και τον Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έξι (6) μήνες και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά…

Read More

Farm to Fork και τα άπαντα για τη θρέψη

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου των Λιπασμάτων, το Virtual Event Farm to Fork Europe διοργανώνεται από τη New Ag International και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Βιοδιεγερτών (EBIC) και θα πραγματοποιηθεί στις 22- 24 Ιουνίου 2021, διαδικτυακά, με θέμα τη στρατηγική από το «Αγρόκτημα στο πιάτο».
Εγγραφές στο https://informaconnect.com.

Read More

Γίνε οινοπαραγωγός για μία μέρα

Η Ένωση <<Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος>> και ο εκπαιδευτικός οργανισμός WSPC (The place to study wine, spirits, coffee and beverages) προσκαλούν το κοινό, φίλους και μη του κρασιού, στη διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση <<Γίνε οινοπαραγωγός για μία μέρα>> που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, 17:30-19:30. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected]

Read More

Asia Fruit Logistica 2021

Με Ομαδικό Περίπτερο θα συμμετέχει η Ελλάδα για 4η φορά στην έκθεση Asia Fruit Logistica 2021, που θα πραγματοποιηθεί στο Χονγκ Κονγκ, στις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλ: 210-6419037

Read More

2ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς

Το Κέντρο Ελιάς “Krinos” του Perrotis College διοργανώνει το 2ο διεθνές συνέδριο ελιάς, στις 3 – 4 Ιουνίου 2021, με θέμα: “Ελαιοκομικός Τομέας: Αναζητώντας νέες τάσεις”, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Για πληροφορίες www.perrotiscollege.edu.gr .

Read More

FOODTECH 2021

Η έκθεση FOODTECH, στοχευόμενη στη βιομηχανία τροφίμων, θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 16 Νοεμβρίου 2021, με πάνω από 200 εκθέτες, στο Metropolitan Expo της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες στο https://foodtech.gr/h-ekthesi/to-profil-tis-ekthesis/ .

Read More

Πολλές καινοτομίες στη Syskevasia Expo

Μετατέθηκε για τις 20 με 23 Μαΐου του 2021 η 17η διεθνής έκθεση Syskevasia Expo, που αφορά τους τομείς συσκευασιών, μηχανημάτων και logistics. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo της Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες στο https://syskevasia-expo.gr/ .

Read More

Τον Οκτώβριο όλα τα γεωργικά μηχανήματα στην Eima 2021

Η πανδημία οδήγησε τη διοργανώτρια εταιρεία FederUnacoma, της διεθνούς έκθεσης Eima με επίκεντρο τα γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό, να τη μεταθέσει για τις 19 με 23 Οκτωβρίου 2021. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Bolognia Exhibition Centre, προσελκύοντας ετησίως σχεδόν 2.000 εταιρείες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.eima.it/en/index.php .

Read More

On line σεμινάριο για το ελαιόλαδο

Ξεκίνησαν οι εγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θεματική τις “Ορθές πρακτικές στη συγκομιδή, την ελαιοποίηση, την αποθήκευση και το φιλτράρισμα του ελαιόλαδου” που διοργανώνεται από το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 18 Ιανουαρίου. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] και http://www.kaem.gr/seminars/ .

Read More